ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα… είδε όλα και ξέσπασε ο Σάρας!

Ποιος είδε τον Λιθουανό και δεν τον... φοβήθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Τα... είδε όλα και ξέσπασε ο Σάρας!

Η Ζαλγκίρις γλίτωσε στο… τσακ από γκέλα ολκής κόντρα στην προτελευταία του λιθουανικού πρωταθλήματος, Νεβέζις, η οποία βρήκε αποθέματα να επιστρέψει από το 31-6 (!) και να μειώσει στο καλάθι στο 37ο λεπτό (69-71). Εν τέλει, η ομάδα του Σάρας πήρε το διπλό (79-73) ωστόσο οι παίκτες της ομάδας από το Κάουνας τα… άκουσαν από τον Σάρας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου.

«Πλέον δεν μπορώ να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου για τους αγώνες της λιθουανικής λίγκας! Νιώθουν ότι έγιναν σούπερ σταρ κι αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημά μας», είπε ορθά-κοφτά ο Σάρας στις δηλώσεις του, προσπαθώντας να αφυπνίσει τους παίκτες του εν όψει του κρίσιμου ματς με τη Μπασκόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.