ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα χέρια του Αλαφούζου η επιστολή για την ΠΑΕ – Τρέχουν οι εξελίξεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει παραλάβει την επιστολή που εστάλη από το επενδυτικό σχήμα με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Athens Alive.

Στα χέρια του Αλαφούζου η επιστολή για την ΠΑΕ - Τρέχουν οι εξελίξεις

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, που θέλει να απεμπλακεί από την ομάδα, έχει από προχθες στα χέρια του την επιστολή που έστειλαν οι συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την ομάδα και επί της ουσίας κάνουν το δεύτερο βήμα, μετά την πρόταση στην κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ και την Παναθηναϊκή Πολιτεία με αρκετές εμπορικές χρήσεις που θέλουν να κάνουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλους και οι επενδυτές που έχουν βρει.

Οι υποψήφιοι επενδυτές ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο και αναμένεται η αντίδρασή του και, αν θέλετε, η απάντησή του. Βέβαια, όπως έχουμε γράψει ξανά, βασική προυπόθεση για να προχωρήσει η αλλαγή σελίδας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να τρέξει το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ. Γι αυτό και η πλευρά Γιαννακόπουλου έχει ζητήσει να γίνει σύντομα συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο κ. Γιαννακόπουλος θα μιλήσει με ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης, ενώ είναι πιθανό να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Οπως και να ‘χει, μπαίνουμε σε μια φάση, στην οποία οι εξελίξεις επί του θέματος θα τρέξουν. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και από τις επόμενες μέρες θα έχουμε να πούμε και να γράψουμε και περισσότερα.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.