ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λημνιάτης: «Έχει προοπτική για ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης»

Σίγουρος πως ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει την προοπτική να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ΝΒΑ, εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Λημνιάτης.

Λημνιάτης: «Έχει προοπτική για ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λημνιάτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη που δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ: «Όταν είχαμε πάει στην Κρήτη με τον Κώστα Μίσσα είχαμε ξεχωρίσει αρχικά τον Κόνιαρη και μετά ήταν και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Παναγιώτης ο αδερφός του. Δεν ήταν ψηλοί, αλλά είχαν μία καλή σωματοδομή και καταλάβαμε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να πάνε πολύ ψηλά. Μας είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση και ειδικά ο Γιώργος, καθώς για την ηλικία του είχε καλή τεχνική και διάβαζε σωστά το παιχνίδι. Νομίζω ότι από τη νέα γενιά είναι σίγουρα μέσα στα τρία γκαρντ με τη μεγαλύτερη προοπτική που μπορεί να έχουν στο μέλλον».

Για το ποια θέση του ταιριάζει: «Μπορεί να παίξει άνετα στις δύο θέσεις των γκαρντ και υπό συνθήκες μπορεί να πάει στο “3” σε ένα χαμηλό σχήμα, αλλά θα πρέπει να δυναμώσει. Όμως, πιστεύω ότι το μέλλον του είναι στη θέση του πόιντ γκαρντ, γιατί είναι και μακρύς. Μπορεί να δημιουργεί πράγματα για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του και τέτοιου είδους παίκτη τον ψάχνεις με το σταγονόμετρο. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ ψηλά, αρκεί το μυαλό να είναι μέσα στο κεφάλι. Μαθαίνω ότι και ο Πασκουάλ έχει μεγάλη εκτίμηση γι’ αυτό το παιδί και είναι σημαντικό. Από την άποψη ότι ο Πασκουάλ έχει βγάλει αρκετούς παίκτες. Προφανώς βλέπει κάτι που βλέπουμε κα εμείς, γι’ αυτό και του δίνει χρόνο συμμετοχής. Θέλει να του δώσει ευκαιρίες με σωστό τρόπο, για να μην πάθει ό,τι έπαθαν άλλα παιδιά, που δεν ήταν έτοιμα και μπήκαν στα βαθιά απότομα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχει προοπτική ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης: «Το θέμα του Καλαϊτζάκη είναι το κορμί του. Είναι αδύνατος και πρέπει να δουλέψει και να φτιάξει την αθλητικότητα και τη δύναμή του. Όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο μπάσκετ. Αν καταφέρει και δουλέψει αυτό το κομμάτι έχει τα στοιχεία να παίξει στο ΝΒΑ. Αλλά, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Χρειάζεται βήμα-βήμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.