ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προειδοποιεί τον Παναθηναϊκό ο δικηγόρος του Λουτσιάνο!

Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος για προσφυγή.

Προειδοποιεί τον Παναθηναϊκό ο δικηγόρος του Λουτσιάνο!

Μπορεί τόσο η ΠΑΕ, μετά την επικοινωνία που είχαν με τον μάνατζερ του Λουτσιάνο, όσο και ο παίκτης να διαψεύδουν τα περί προσφυγής, έπειτα από τα όσα γράφτηκαν στη Βραζιλία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Κι αυτό διότι ο δικηγόρος της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ξεκαθάρισε ότι το αν θα γίνει προσφυγή θα εξαρτηθεί από την απο εδώ και πέρα στάση του “τριφυλλιού” και τη συνέπειά του στις πληρωμές.

«Αυτή την ώρα που με καλέσατε, μιλάω με τους ατζέντηδες του Λουτσιάνο. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τη σκέψη προσφυγής, αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να μην πληρώνει. Η προσφυγή θα εξαρτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε κάνει, αλλά περιμένουμε να πληρωθεί ο ποδοσφαιριστής για να μην κινηθούμε με τέτοιον τρόπο», τόνισε ο δικηγόρος, Μπρούνο Σεραφείμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.