ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Εγερτήριο… χάραμα για κάθε παιδί των 90s: Η σειρά που όλοι μας βλέπαμε μικροί

Αν αισθάνεσαι τα πρώτα –άντα ως δεύτερο σπίτι σου, τότε απλά δε γίνεται να μην έχεις ερωτευτεί παράφορα αυτή τη σειρά όταν ήσουν μικρός…

Εγερτήριο… χάραμα για κάθε παιδί των 90s: Η σειρά που όλοι μας βλέπαμε μικροί

Το ξέρουμε, το ξέρουμε- αντιμετωπίζουμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα: τα γρανάζια της μνήμης είναι πιο σκουριασμένα κι από αλυσίδα σε παρατημένο ποδήλατο από την εποχή που ο Νώε ωρυόταν «Που να πάρει και να σηκώσει, αυτά είναι δύο αρσενικά λιοντάρια! Σας είπα πρέπει το ένα να είναι θηλυκό!», λίγο πριν ανοίξουν οι ουρανοί και πάψει η επίκληση του ονόματός Του να γίνεται επί ματαίω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ