ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Πόλεμος» στις Πρέσπες – Επεισόδια και χημικά για τη συμφωνία (pics & vids)

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το συλλαλητήριο στις Πρέσπες, με τους οργισμένους διαδηλωτές συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Πόλεμος» στις Πρέσπες – Επεισόδια και χημικά για τη συμφωνία (pics & vids)

Xημικά, πέτρες και συγκρούσεις σημάδεψαν τη συμφωνία που υπέγραψαν Νίκος Κοτζιάς και Νικολα Ντιμιτρόφ.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ για να φτάσουν στο χωριό Ψαράδες.

μάδα διαδηλωτών που έκανε πορεία από το Πισοδέρι έφτασε στον φραγμό των ΜΑΤ και προσπάθησε να τον διασπάσει. Στόχος τους να περάσουν για να φτάσουν στο χωριό Ψαράδες όπου υπογράφηκε η συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία». Οι συγκρούσεις με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν αναπόφευκτες.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντικείμενα και πέτρες εκσφενδονίστηκαν από την πλευρά του πλήθους που φώναζε «προδότες, πού είναι ο στρατός;»!

 Η αστυνομία απάντησε κάνοντας χρήση χημικών και δακρυγόνων. Κάποιοι προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν για να αποφύγουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ με την ατμόσφαιρα στο σημείο από τα χημικά να γίνεται αποπνικτική. Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό οκτώ συνολικά ατόμων.

Εικόνες από τα επεισόδια:

Χιλιάδες κόσμου στη συγκέντρωση

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στο Πισοδέρι.

Χιλιάδες πολίτες πλημμύρισαν από νωρίς την πλαγιά πίσω από το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου με σημαίες στα χέρια,  φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Φωτογραφίες από όσα έγιναν νωρίτερα:

Πηγή: newpost.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...