ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Γιαννακόπουλος στην ΠΑΕ: «Θα έρθω εγώ να συζητήσουμε για τη Λεωφόρο…»

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνει μπροστά και ενημέρωσε ότι θα εκπροσωπήσει αυτός τον Ερασιτέχνη στη σύσκεψη που θα γίνει για τις συμβάσεις για τη Λεωφόρο.

Γιαννακόπουλος στην ΠΑΕ: «Θα έρθω εγώ να συζητήσουμε για τη Λεωφόρο...»

Με επιστολή του προς την ΠΑΕ ο κ. Γιαννακόπουλος ενημέρωσε ότι θα παραστεί προσωπικά στη συζήτηση που αφορά τη σύμβαση για τη Λεωφόρο. Ως γνωστόν, από τον Ερασιτέχνη, ειδικά μετά τη νέα διoίκηση, επικρατεί δυσαρέσκεια για τις συμβάσεις, καθώς όπως τονίζεται είναι ενάντια στα συμφέροντα της μάνας του λόχου.

Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρχε επικοινωνία για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της συνάντησης και να εξεταστούν τα οικονομικά στοιχεία της σύμβασης που έχει υπογραφεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι θα δώσει ο ίδιος το “παρών” στο ραντεβού, το οποίο θα προγραμματιστεί από κοινού με τη νομική σύμβουλο, Μαργαρίτα Θάνου και τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπόμη.  Η συνάντηση θα φιξαριστεί την προσεχή Τρίτη.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.