ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου»

Οι δηλώσεις του Υπεύθυνου της PAO BC Academy για τη δουλειά που γίνεται στα μικρά κλιμάκια αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην Cosmote TV:

Για την PAO BC Academy: «Η ανδρική ομάδα είναι μια επαγγελματική ομάδα που θέλει τα αποτελέσματα άμεσα εδώ και τώρα. Μια ακαδημία μπάσκετ, μια παιδική ομάδα και μια εφηβική έχει άλλους στόχους. Σκοπός μας είναι να πάρουμε μικρά παιδάκια και να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να είναι καλοί αθλητές, καλοί άνθρωποι και φίλαθλοι με σωστή νοοτροπία. Μια νοοτροπία στην αποτυχία θα φταίω πρώτα εγώ και δεν με αδίκησε κανένας και η αναγνώριση ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος. Τα παιδιά μας έδειξαν μια πολύ καλή νοοτροπία και είμαστε τρισευτυχισμένοι για το τρόπαιο»

Για συμπαίκτες ή αντιπάλους που είχε και έχουν κάνει τις δικές τους ακαδημίες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω παιδιά της γενιάς μου ή ακόμα και μεγαλύτερους να είναι προπονητές σε παιδιά. Τι πιο ωραίο από το αντίπαλος σου να είναι ο Νίκος Χατζηβρέττας για παράδειγμα. Εστιάζουμε στα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί και να χτίζουμε και να φανταζόμαστε το μέλλον».

Για το πως μπορεί ένα παιδί να κάνει τη μετάβαση στην ανδρική ομάδα: «Τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Πρέπει αυτά τα παιδιά που τελειώνουν το εφηβικό να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Αν δικαιωθείς και καταφέρεις να πείσεις τον άλλον ότι αυτό που του λες το έχεις ζήσει δεν έχεις μετά κάποιο πρόβλημα. Τα παιδιά πρέπει να είναι ανεπηρέαστα και να δημιουργήσουν τη δικιά τους φιλοσοφία. Πρέπει το μυαλό τους να είναι στο παιχνίδι, στον αγώνα στον προπονητή τους»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του αγωνιστική συμπεριφορά σε νεαρή ηλικία: «Κοίταζα μέρα με τη μέρα και πότε δεν κοίταζα κάτι άλλο. Σαν το μπάσκετ δεν υπάρχει. Είναι οικογένεια μου ο Παναθηναϊκός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.