ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλή αρνητική απάντηση Παππά, στρέφεται αλλού ο Παναθηναϊκός

Ο 28χρονος γκαρντ αρνήθηκε τις δύο προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν από το «τριφύλλι», με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αφήνουν την περίπτωσή του. Δυσαρέσκεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κατάληξη της υπόθεσης.

Διπλή αρνητική απάντηση Παππά, στρέφεται αλλού ο Παναθηναϊκός

Μια από τις υποθέσεις οι οποίες έπρεπε να διευθετηθούν σχετικά σύντομα στον Παναθηναϊκό ήταν εκείνη του Νίκου Παππά, με τον 28χρονο γκαρντ να απαντά εν τέλει αρνητικά στις δύο προτάσεις που του έγιναν από τη διοίκηση, γεγονός που αναγκάζει τους «πράσινους» να στρέψουν αλλού την προσοχή τους για τη θέση «2».

Η πρώτη πρόταση αφορούσε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (με οψιόν ανά χρόνο) το οποίο εμπεριείχε κλιμακωτές αποδοχές, που έφταναν συνολικά το ποσό των 3 εκατ ευρώ, με την πλευρά του Παππά ν’ αρνείται, αναζητώντας «κλειστό» συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν προτείνοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τη σεζόν που πέρασε, συνολικά κοντά στο 1.3 εκατ. ευρώ, ωστόσο εισέπραξαν και πάλι αρνητική απάντηση από την πλευρά του 28χρονου γκαρντ, γεγονός που ωθεί τον σύλλογο στο ν’ αναζητήσει πλέον άλλες λύσεις για τη θέση «2».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εν λόγω εξέλιξη με το θέμα του Παππά φέρεται να προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε στηρίξει τον Νίκο Παππά σε πολλές περιπτώσεις κρίσεων που προέκυψαν από τον ίδιο καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.