Μια από τις υποθέσεις οι οποίες έπρεπε να διευθετηθούν σχετικά σύντομα στον Παναθηναϊκό ήταν εκείνη του Νίκου Παππά, με τον 28χρονο γκαρντ να απαντά εν τέλει αρνητικά στις δύο προτάσεις που του έγιναν από τη διοίκηση, γεγονός που αναγκάζει τους «πράσινους» να στρέψουν αλλού την προσοχή τους για τη θέση «2».

Η πρώτη πρόταση αφορούσε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (με οψιόν ανά χρόνο) το οποίο εμπεριείχε κλιμακωτές αποδοχές, που έφταναν συνολικά το ποσό των 3 εκατ ευρώ, με την πλευρά του Παππά ν’ αρνείται, αναζητώντας «κλειστό» συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν προτείνοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τη σεζόν που πέρασε, συνολικά κοντά στο 1.3 εκατ. ευρώ, ωστόσο εισέπραξαν και πάλι αρνητική απάντηση από την πλευρά του 28χρονου γκαρντ, γεγονός που ωθεί τον σύλλογο στο ν’ αναζητήσει πλέον άλλες λύσεις για τη θέση «2».

Η εν λόγω εξέλιξη με το θέμα του Παππά φέρεται να προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε στηρίξει τον Νίκο Παππά σε πολλές περιπτώσεις κρίσεων που προέκυψαν από τον ίδιο καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου