ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τιτίβισμα» από ΗΠΑ για… μεταγραφή Κοπόνεν στον Παναθηναϊκό (pic)

Τι αναφέρει η ανάρτηση Αμερικανού δημοσιογράφου για τον Φινλανδό άσο και τον Παναθηναϊκό.

«Τιτίβισμα» από ΗΠΑ για... μεταγραφή Κοπόνεν στον Παναθηναϊκό (pic)

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Κιθ Σμιθ ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο 30χρονος Φινλανδός σουτέρ, Πέτερι Κοπόνεν, «έκλεισε» στον Παναθηναϊκό.

«Ο Πέτερι Κοπόνεν, τα δικαιώματα του οποίου για το ΝΒΑ ανήκουν στους Ντάλας Μάβερικς, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σμιθ.

Η εν λόγω ανάρτηση φέρεται, βάσει των μέχρι τώρα ενδείξεων, αβάσιμη, καθώς η υπόθεση του Κοπόνεν «βγήκε» στο προσκήνιο όταν η αντίστοιχη της παραμονής του Παππά φαινόταν πως είχε «κολλήσει». Πλέον όμως, τα δεδομένα για τον Νίκο Παππά έχουν αντιστραφεί πλήρως…

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.