ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ρέστης, ένας περιθωριακός ολιγάρχης πίσω από τον Παϊρόζ»

Το αμερικανικό περιοδικό «The American Interest» κάνει αφιέρωμα στην ενδεχόμενη αγορά του Παναθηναϊκού από την PanAsia μιλώντας για τον Βίκτωρα Ρέστη που «βρίσκεται πίσω από την επένδυση» και στους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Ρέστης, ένας περιθωριακός ολιγάρχης πίσω από τον Παϊρόζ»

Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό «The American Interest» στην ηλεκτρονική του έκδοση αναφέρεται στην πιθανή απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την PanAsia πίσω από την οποία, όπως υποστηρίζει, βρίσκεται ο Βίκτωρας Ρέστης.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.