ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Το μυστήριο χωριό που τα κορίτσια μετατρέπονται σε αγόρια στην εφηβεία

Το φαινόμενο του Σαλίνας έρχεται σαν απόδειξη του ότι πολλές φορές τα πράγματα που η κοινή γνώμη θεωρεί δεδομένα, όπως το φύλο, μόνο τέτοια δεν είναι

Το μυστήριο χωριό που τα κορίτσια μετατρέπονται σε αγόρια στην εφηβεία

Στην περιοχή Σαλίνας της Δομινικανής Δημοκρατίας μικρά κορίτσια παίζουν με τα παιχνίδια τους και κάνουν όλα τα πράγματα που «συνηθίζονται» για κοπέλες της ηλικίας τους. Τίποτα παράξενο ως εδώ. Όμως κάποια από αυτά, όταν θα μπουν στην εφηβεία, θα δουν τον κόσμο τους να αλλάζει λόγω μιας μεταβολής στο σώμα τους που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θα αρχίσουν να αναπτύσσουν αντρικά γεννητικά όργανα και θα μετατραπούν σε αγόρια! Αυτή είναι η ιστορία πίσω από τη μοναδική περίπτωσή τους.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.