ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Τριάδα αφίξεων από τις ΗΠΑ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε κλίμα προετοιμασίας και περιμένει άμεσα μια τριάδα αφίξεων στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Τριάδα αφίξεων από τις ΗΠΑ

Σε mood προετοιμασίας μπαίνει πλέον ο Παναθηναϊκός. Τη Δευτέρα (20/8), έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του εξάστερου στο ΟΑΚΑ, ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα -απαιτητική- σεζόν που έρχεται.

Οι «πράσινοι» αναμένουν τις επιστροφές τριών καλαθοσφαιριστών τους από τις ΗΠΑ. Ο λόγος για τους Στεφάν Λάσμε, Κιθ Λάνγκφορντ και Ντεσόν Τόμας. Οι δυο πρώτοι αναμένονται αύριο, Κυριακή, στην Αθήνα, με τον Τόμας να ακολουθεί μία ημέρα αργότερα, το πρωί της Δευτέρας.

Παναθηναϊκός σε κλίμα… εργομετρικών

Παναθηναϊκός

Όπως συνηθίζεται, οι πρώτες δύο ημέρες θα περιλαμβάνουν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Άπαντες οι παίκτες του Πασκουάλ θα εξεταστούν σε γκρουπ, προκειμένου να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται έπειτα από τις διακοπές τους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Καταλανός κόουτς είχε προνοήσει, μοιράζοντας σε όλους τους παίκτες εξατομικευμένα προγράμματα ατομικών προπονήσεων, ώστε να διατηρήσουν τη φόρμα τους ακόμη και εν μέσω των διακοπών τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.