ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα σενάρια για Λάμπρου!

Ένα βήμα από το να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Λάζαρος Λάμπρου.

Νέα σενάρια για Λάμπρου!

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι κοντά στο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με την σημερινή μέρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να ένταξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη και πλέον οι προσπάθειες εντείνονται.

Ο Λάμπρου δεν… ψήνεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού μιας και θα πρέπει αποδείξει από την αρχή πράγματα για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα. Επιπλέον, μοιάζει να απορρίπτει την ιδέα να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Λάμπρου

Στον Παναθηναϊκό θα πάει με μεγαλύτερη… ασφάλεια, αφού τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι τον εκτιμάει ιδιαίτερα και ο Γιώργος Δώνης.

ΠΑΟΚ και Λάμπρου αναμένεται να συναντηθούν σήμερα ώστε να αποφασίσουν μαζί σχετικά με το που θα συνεχίσει ο νεαρός επιθετικός την καριέρα του. Τέλος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος που θα γίνει η μετακίνηση, δηλάδη το αν θα δοθεί δανεικός με οψιόν ή αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.