Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι κοντά στο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με την σημερινή μέρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να ένταξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη και πλέον οι προσπάθειες εντείνονται.

Ο Λάμπρου δεν… ψήνεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού μιας και θα πρέπει αποδείξει από την αρχή πράγματα για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα. Επιπλέον, μοιάζει να απορρίπτει την ιδέα να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας. Λάμπρου

Στον Παναθηναϊκό θα πάει με μεγαλύτερη… ασφάλεια, αφού τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι τον εκτιμάει ιδιαίτερα και ο Γιώργος Δώνης.

ΠΑΟΚ και Λάμπρου αναμένεται να συναντηθούν σήμερα ώστε να αποφασίσουν μαζί σχετικά με το που θα συνεχίσει ο νεαρός επιθετικός την καριέρα του. Τέλος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος που θα γίνει η μετακίνηση, δηλάδη το αν θα δοθεί δανεικός με οψιόν ή αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου