ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το πλάνο ενδεκάδας του Δώνη για τη Λαμία

Οι πιθανές επιλογές του Γιώργου Δώνη για το αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ αλλά και η δοκιμή στον άξονα.

Παναθηναϊκός: Το πλάνο ενδεκάδας του Δώνη για τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για το ματς με τη Λαμία. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, επιλέγοντας είκοσι ποδοσφαιριστές.

Με δύο αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μετρούν δύο απόντες, τους Χρήστο Δώνη και Βαγγέλη Οικονόμου. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αναγκάζοντας τον κόουτς του «τριφυλλιού» να δοκιμάσει τους πιθανούς αντικαταστάτες τους.

Τη θέση του Οικονόμου θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός Φάνης Μαυρομάτης, ο οποίος έχει δοκιμαστεί και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ως αριστερό στόπερ στην τριάδα της άμυνας. Ο Μαυρομάτης αναμένεται να κάνει αύριο το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την θέση στον άξονα, ως παρτενέρ του Κουρμπέλη, ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε τον Πασχάλη Στάικο στη σημερινή προπόνηση. Η κίνηση του Γιώργου Δώνη «χρίζει» φαβορί τον Στάικο για τη θέση δίπλα στον Κουρμπέλη, η οποία έμεινε κενή μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Δώνη.

Η πιθανή ενδεκάδα

Βάσει των παραπάνω δεδομένων, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με δύο αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, ενώ οι υπόλοιποι εννέα θα είναι οι ίδιοι από το ματς της πρεμιέρας στην Ξάνθη.

Έτσι, η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία θα αποτελείται από τους: Διούδη, Μαυρομάτη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μουνιέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Εργκούς Κάτσε, όπως και οι Νίκος Βέργος και Αργύρης Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.