ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμμανουηλίδης: «Γι αυτό αγκάλιασα τον Δώνη – Να μην πάρουν τα μυαλά αέρα»

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μιλάει για το 2Χ2 του Παναθηναϊκού, το γκολ του με τη Λαμία, την αγκαλιά στον Γιώργο Δώνη, αλλά και τη συνέχεια.

Εμμανουηλίδης: «Γι αυτό αγκάλιασα τον Δώνη – Να μην πάρουν τα μυαλά αέρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Εμμανουηλίδη

Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό, σβήσατε γρήγορα το -6 που ήταν και ο πρώτος στόχος στη σεζόν…

«Σίγουρα ήταν ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος να φύγουμε από αυτό το -6, ήταν βάρος. Το κάναμε με πολλή  δουλειά, ο κόπος μας ανταμείφθηκε, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βελτιωθήκαμε, ανέβηκε δυναμικά η ομάδα. Καταφέραμε να βάλουμε δυο γκολ που είδαμε ότι ήταν κρίσιμα».

Έβαλες το γκολ κι έτρεξες να αγκαλιάσεις τον προπονητή σου, κάτι που συνδυάστηκε με την Ξάνθη  όταν σου είχε βγει η πίεση και είχε έρθει να σε αγκαλιάσει ο προπονητής. Ήταν κάτι τέτοιο; Πως ένιωσες και έκανες αυτή την κίνηση;

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εντάξει, στην Ξάνθη το κλάμα βγήκε από μόνο του, λόγω των χαμένων ευκαιριών, της πίεσης εκείνη την ώρα και βγήκε αυθόρμητα. Ο κόουτς σίγουρα ήταν ο πρώτος που μου συμπαραστάθηκε, τον ευχαριστώ και για αυτό πήγα και τον αγκάλιασα για να τον ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να τον ανταμείψω».

Είσαι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Super League γεννημένος από το 2000 και μετά που βάζει γκολ. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

«Δεν το ήξερα! Είναι σημαντικό να σκοράρεις τόσο μικρός, παίρνεις δύναμη, εμπειρίες. Ήταν η πιο τρομερή εμπειρία της ζωής μου να σκοράρω στα… σαλόνια της Super League. Αυτό δεν κάνει τα μυαλά μου να πάρουν αέρα, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και… ό, τι βγει».

Σήμερα ήρθαν περίπου 7.000 φίλοι της ομάδας και «ζεστάθηκαν» με την εικόνα της ομάδας και τη νίκη. Τι θες να τους πεις για τη συνέχεια;

«Αυτό που έλεγα από την αρχή της προετοιμασίας. Να περιμένουν, γιατί βλέπουν ότι χτίζεται κάτι καλό, και να είναι σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.