ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρινάλντι: Βρήκε ομάδα – Δείτε που υπέγραψε

O Λαουτάρο Ρινάλντι ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του, ψάχνοντας... γκολ!

Ρινάλντι: Βρήκε ομάδα - Δείτε που υπέγραψε

Στην μεξικάνικη Βερακρούζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός, πέρασε και δεν ακούμπησε τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από την Μπρέσια, μένοντας ελεύθερος δίχως να πετύχει κάποιο επίσημο γκολ.

Ο Ρινάλντι θα «κουβαλήσει» στο Μεξικό την «κατάρα» της αφλογιστίας, έχοντας ως στόχο να κάνει μια νέα αρχή και να επιστρέψει στα γκολ, κάτι που έχει να συμβεί από το διάστημα στο οποίο αγωνιζόταν στην πατρίδα του και την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Βερακρούζ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρινάλντι, την ώρα που ο ίδιος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Παναθηναϊκό.

Ως γνωστόν, ο Αργεντινός φορ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι για οφειλόμενα ύψους 820.000 ευρώ, αναμένοντας προκαταβολή ύψους 100.000 ευρώ από το τριφύλλι έως την Παρασκευή, για να υπογράψει τον διακανονισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.