ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Με Παπαπέτρου η λίστα των κορυφαίων μεταγραφών εντός διοργάνωσης

Η Euroleague παρουσίασε το Top-10 με την παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και πρώην πράσινων παικτών.

Euroleague: Με Παπαπέτρου η λίστα των κορυφαίων μεταγραφών εντός διοργάνωσης

Η Euroleague συγκέντρωσε και παρουσίασε σε λίστα τα δέκα ονόματα παικτών που συνιστούν τις κορυφαίες φετινές μεταγραφικές κινήσεις από μία ομάδα της διοργάνωσης σε άλλη.

Εντός της δεκάδας βρίσκεται και η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου. Η μετακίνηση του Έλληνα διεθνή φόργουορντ από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο Νο5 της λίστας, η οποία περιέχει επίσης τις περιπτώσεις των Κρις Σίνγκλετον (Από Παναθηναϊκό σε Μπαρτσελόνα) και Μάικ Τζέιμς (Από Παναθηναϊκό σε Αρμάνι Μιλάνο).

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Έντουιν Τζάκσον (Από Μπαρτσελόνα σε Μπουντούτσνοστ), Μαόντο Λο (Από Μπάμπεργκ σε Μπάγερν Μονάχου), Ρέι Μακ Κόλουμ (Από Μάλαγα σε Νταρουσάφακα), Βασίλιε Μίτσιτς (Από Ζαλγκίρις σε Εφές), Ντάνιελ Χάκετ (Από Μπάμπεργκ σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αξέλ Τουπάν (Από Ζαλγκίρις σε ΟΣΦΠ) και Ροντρίγκ Μπομπουά (Από Μπασκόνια σε Εφές).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.