ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλική δοκιμή στη Ρουμανία για τον Παναθηναϊκό

Στη Ρουμανία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την Κλουζ σε φιλικό ματς.

Φιλική δοκιμή στη Ρουμανία για τον Παναθηναϊκό

Φιλικό τεστ στη Ρουμανία απόψε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αντιμετωπίζουν την Κλουζ.

Οι γηπεδούχοι και διοργανωτές του φιλικού χαρακτήρισαν αυτό το ματς ως γεγονός της χρονιάς για το εγχώριο μπάσκετ, καθώς η συμμετοχή του τριφυλλιού προσδίδει ιδιαίτερη αίγλη σε ένα αθλητικό φεστιβάλ, όπου θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και μουσικά δρώμενα, πέραν του παιχνιδιού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στη Ρουμανία, με τον Πασκουάλ να έχει στη διάθεσή του την εξάδα παικτών που έλειψε από το τουρνουά της Κύπρου (Καλάθης, Θανάσης, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Λεκαβίτσιους), όχι όμως και τον Νίκο Παππά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παππάς έμεινε για προληπτικούς λόγους στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ωστόσο αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τα ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.