ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Δέκα γκολ με… επτά διαφορετικές υπογραφές!

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει -και με το παραπάνω- τα γκολ που χρειάζεται, λαμβάνοντας βοήθεια από επτά διαφορετικές... πηγές.

Παναθηναϊκός: Δέκα γκολ με... επτά διαφορετικές υπογραφές!

Αξιοσημείωτη είναι η μέχρι στιγμής πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, γεγονός που εν πολλοίς οφείλεται στην επιθετική παραγωγικότητά του.

Η αποτελεσματικότητα των «πρασίνων» στην επίθεση αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες που έχουν φέρει το απόλυτο νικών, ενώ άξιος αναφοράς είναι και ο πλουραλισμός που παρατηρείται στον πίνακα των σκόρερ της ομάδας.

Τα προηγούμενα χρόνια, λίγο πολύ το περισσότερο «φορτίο» έπεφτε στο βασικό «9άρι», ωστόσο φέτος, η επιθετική συγκομιδή του Παναθηναϊκού έχει… πολλαπλές υπογραφές. Για την ακρίβεια, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, επτά παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν δει το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για τους Γιόχανσον, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Κουρμπέλη, Καμπετσή και Χατζηθεοδωρίδη. Οι επτά έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα, προσφέροντας δέκα γκολ στο «σακούλι» του Παναθηναϊκού, δείγμα που φανερώνει ότι στη φετινή ομάδα, ρόλο πρωταγωνιστή θα έχει το σύνολο. Εξάλλου, όλοι είναι απαραίτητοι.

Ο Ματίας Γιόχανσον κατέχει την κορυφή στη λίστα των σκόρερ του Παναθηναϊκού με τρία γκολ, με τον Μπουζούκη να ακολουθεί έχοντας δύο.

Οι υπόλοιποι (Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης) έχουν από ένα, με τους Καμπετσή και Χατζηθεοδωρίδη να αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες, καθώς οι δυο τους άνοιξαν «λογαριασμό» στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.