ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Θα ραγίσουν και οι πέτρες στο γεμάτο ΟΑΚΑ για τον Παύλο…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και δίνει ραντεβού για αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια θα είναι εκεί. Όπως του αξίζει, όπως αξίζει στον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού, στον άνθρωπο, που χάρισε τόσες μεγάλες στιγμές στον κόσμο. Τόσες κούπες, τόσες νίκες.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα κοιτάει από ψηλά και θα χαίρεται, που σύσσωμος ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί, για να τον τιμήσει. Η ομάδα μπάσκετ, το ποδοσφαιρικό τμήμα, όλα τα αθλητικά τμήματα του ερασιτέχνη. Να κάνουν το ελάχιστο για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του. Και ένα ΟΑΚΑ γεμάτο, όπως ακριβώς ήθελε και θέλει να το βλέπει από ψηλά.

Και την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και θα ραγίσουν και οι πέτρες, όταν ο Παύλος θα ανέβει στον ουρανό εκεί, δίπλα στα λάβαρα με τα ευρωπαϊκά που εκείνος έφερε και έκανε τον Παναθηναϊκό την κορυφαία ελληνική ομάδα ever στην ιστορία του Αθλητισμού.

Το ΟΑΚΑ πρέπει να γεμίσει και την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ολοι έχουμε χρέος απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο, να πάμε να τον τιμήσουμε. Είναι το ελάχιστο, που μπορούμε να κάνουμε. Να πάμε να φωνάξουμε, να τραγουδήσουμε για εκείνον να του πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τις μαγικές Παναθηναϊκές στιγμές, που μας χάρισε. Ολοι εκεί. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο.

Exit mobile version