ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μουνιέ!

Ο Άντονι Μουνιέ μένει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες, λόγω τενοντίτιδας!

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μουνιέ!

Ο Άντονι Μουνιέ μένει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες, λόγω τενοντίτιδας!

Εκτός προπονήσεων τέθηκε ο Άντονι Μουνιέ, λόγω τενοντοελυτρίτιδας στον χήνειο πόδα του αριστερού γόνατος. Ο Γάλλος έκανε επανεξέταση με μαγνητική τομογραφία στο ΥΓΕΙΑ η οποία έδειξε επιδείνωση της τενοντίτιδας.

Θα αλλάξει φυσικοθεραπευτική αγωγή με μείωση των επιβαρύνσεων και προπόνηση σε πισίνα.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ είναι ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...