ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα… Τρίπολη, με το μυαλό σε τρεις

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, περιμένοντας νέα για τρεις ποδοσφαιριστές του.

Και τώρα... Τρίπολη, με το μυαλό σε τρεις

Αποστολή εξετελέσθη στο Αγρίνιο, παίρνει σειρά η Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» μπήκαν με το «δεξί» στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος παίρνοντας νίκη μισή πρόκριση στην έδρα του Παναιτωλικού, χάρη στο γκολ του Μακέντα (1-0), ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό.

Το Σάββατο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει άλλη μια αποστολή αυξημένης δυσκολίας, αντιμετωπίζοντας στην Τρίπολη τον Αστέρα, σε αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άπαντες στο τριφύλλι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν, διευρύνοντας το απόλυτο νικών τους στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων» αναμένουν νεότερα όσον αφορά την κατάσταση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουζούκη, Δημήτρη Κολοβέτσιο και Εμάνουελ Ινσούα. Τρεις παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αμφίβολη. Η κατάσταση του Μπουζούκη θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση του Ινσούα.

Μέχρι στιγμής, τις πιο πολλές πιθανότητες για επιστροφή στη δράση έχει ο Κολοβέτσιος, ενώ σίγουρη θα είναι απουσία των Κάτσε και Μουνιέ, οι οποίοι υπολογίζεται ότι θα επανέλθουν μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.