ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινη» η Τρίπολη από νωρίς!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει να καταφτάνει στην Τρίπολη αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός. Αποστολή στην Τρίπολη: Βασίλης Μοιρώτσος!

«Πράσινη» η Τρίπολη από νωρίς!

Περίπου 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, η Τρίπολη έχει αρχίσει να βάφεται ήδη «πράσινη». Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να αυξάνονται παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά νωρίς  ακόμα. Ο κύριος όγκος των οπαδών του «τριφυλλιού» αναμένεται να φτάσει σε λίγο από την Αθήνα.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθούν στις 18:30 στο ξενοδοχείο, που διαμένει η ομάδα, με σκοπό φυσικά να τους εμψυχώσουν.

Όπως όλα δείχνουν στο γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να δώσουν «το παρών» πάνω από 3.500 Παναθηναϊκοί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.