ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Γιάκομπσεν: «Εξαιρετικοί οι οπαδοί μας»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24.gr για την πρώτη του εμπειρία δίπλα στους οπαδούς του τριφυλλιού, την πορεία που πήρε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα.

Γιάκομπσεν: «Εξαιρετικοί οι οπαδοί μας»

Γεια σας!

Στο πρώτο μου blog είχα αναφέρει ότι περίμενα πως και πως να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας, για τους οποίους είχα δει και είχα ακούσει πολλά, σχετικά με το πάθος που βγάζουν. Έτσι και έγινε, στο ματς με την ΑΕΚ. Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να δω… τόσο κόσμο να βγάζει τόση ενέργεια!

Οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί και είμαι ευγνώμων για την στήριξή τους. Φώναζαν τα ίδια συνθήματα με αυτά που είχα ακούσει στα βίντεο από τα ποδοσφαιρικά και τα μπασκετικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, που είχα παρακολουθήσει πριν έρθω στην ομάδα. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και η πρώτη μου εμπειρία ήταν καλύτερη απ’ ότι την περίμενα, σε αυτό το κομμάτι.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειλικρινά, ευχαριστώ πολύ τους φαν μας για τη στήριξή τους. Αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της προσπάθειάς μας και η στήριξή τους μας βοηθάει αρκετά. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν με το ίδιο πάθος και δύναμη στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της χρονιάς.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τους το ανταποδώσουμε με νίκη. Ουσιαστικά, το ματς με την ΑΕΚ ήταν σαν να παίξαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο σκέλος ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε με 2-0 σετ, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή μας έπεσε αισθητά, χάσαμε στις λεπτομέρειες το κρίσιμο τέταρτο σετ και στη συνέχεια γνωρίσαμε την ήττα στο τάι μπρέικ.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Όμως οφείλουμε να προχωρήσουμε και να εντείνουμε την καθημερινή δουλειά μας στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να μην αφήσουμε να συμβεί ξανά μια τέτοια εξέλιξη σε επίσημο παιχνίδι.

Πλέον, περιμένουμε να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει συνεχώς και καθημερινά ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και προσαρμογής στο παιχνίδι. Ο στόχος μας για τη σεζόν που έρχεται είναι το να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά γίνεται στους οπαδούς μας και να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...