ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Πανιώνιο και… επιστροφές ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αναμένοντας δείγματα από την κατάσταση των παικτών που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Πανιώνιο και... επιστροφές ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς Super League, με τους «πράσινους» να ξεκινούν προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Η εβδομάδα αυτή θα αποτελέσει και ένα crash test σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν, ή θα επιστρέψουν, από τα προγράμματα αποθεραπείας που ακολουθούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Εργκούς Κάτσε αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», όπως πιθανώς θα συμβεί με τον Γιόχανσον, ενώ ο Κουρμπέλης, όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί να μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, θεωρείται δύσκολο έως απίθανο, βάσει των τωρινών δεδομένων, να μπουν στην αποστολή οι Άντονι Μουνιέ και Πασχάλης Στάικος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.