ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κουρμπέλη η αποστολή για Πανιώνιο – Εξω Γιόχανσον και Κάτσε

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο - Μέσα ο Κουρμπέλης, έξω Γιόχανσον και Κάτσε.

Με Κουρμπέλη η αποστολή για Πανιώνιο - Εξω Γιόχανσον και Κάτσε

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο – Μέσα ο Κουρμπέλης, έξω Γιόχανσον και Κάτσε.

Με απογευματινή προπόνηση και χωρίς προβλήματα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Με εξαίρεση τους Μουνιέ, Στάικο, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και είναι οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

Eκτός, πλην Μουνιέ και Στάικου, είναι ο Κάτσε, αλλά και ο Γιόχανσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...