ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Κοινωνική πρωτοβουλία από τη Θύρα 13 Αρτας

Εξαιρετική κίνηση από τη Θύρα 13 Αρτας, με μια αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία.

Κοινωνική πρωτοβουλία από τη Θύρα 13 Αρτας | panathinaikos24.gr

Εξαιρετική κίνηση από τη Θύρα 13 Αρτας, με μια αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία.

Η ανακοίνωση

Αύριο το μεσημερι το «Τριφύλλι» παίζει μπαλίτσα με τον Πανιώνιο. Το κλαμπ θα είναι ανοιχτό από νωρίς για καφεδάκι, κουβεντούλα και για να δούμε το ματς. Μόνο που αύριο θα παίξουμε και εμείς μπαλίτσα.

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που, μέσα σε αυτά τα σκοτεινά χρόνια της κρίσης, έχει βοηθήσει τόσους συνανθρώπους μας να φάνε ένα ζεστό πιάτο φαΐ, έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. Όλων μας. Των Παναθηναϊκών που βοηθούσαμε όποτε μπορούσαμε εκεί απέναντι από τη Λεωφόρο μας, στα Προσφυγικά, όταν η Κουζίνα ερχόταν να βοηθήσει όσους μένουν εκεί. Των Παναθηναϊκών που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω αυτά τα 10 χρόνια και έκαναν πράξη το «Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Ανθρωπιά» στεκόμενοι δίπλα σε όλους όσοι το είχαν ανάγκη.

Για αυτό, αύριο, στο κλαμπ, όσα λεφτά μπουν στο ταμείο μας, θα τα δώσουμε στον «Άλλο Άνθρωπο». Και για την επόμενη εβδομάδα το κλαμπ θα σας περιμένει να δώσετε όσα λεφτά θέλετε για αυτόν τον καλό σκοπό. Για αυτό, αύριο, ελάτε όλοι από το κλαμπ να δούμε το ματς. Και όποιος δεν μπορεί, είπαμε, κάποια άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα ή inbox για όποιον είναι Αθήνα ή σε άλλη περιοχή. Για να συνεχίσουμε να βοηθάμε όποιον το έχει ανάγκη. Για να παραμείνουμε Άνθρωποι.

ΑΡΤΑ ΘΥΡΑ 13

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close