ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Αυτή την ομάδα την ερωτεύεσαι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει , για την έκτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου, την απίστευτη σχέση ομάδας- κόσμου, την αναγνώριση από τους αντιπάλους και τα τρία ντέρμπι, που έρχονται.

Αυτή την ομάδα την ερωτεύεσαι!

Πάει και αυτό πέρασε, να περάσει ο επόμενος. Ο Πανιώνιος έφυγε ηττημένος από το ΟΑΚΑ, δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της ομάδας του Δώνη και το φτωχό 1-0 δεν λέει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι, ότι ο Παναθηναϊκός είχε 73% κατοχή και 14 τελικές με τις 8 να είναι στον στόχο και ένα δοκάρι. Αυτή την φορά το γκολ δεν ήρθε στην αρχή, παρά τις δυο-τρεις καθαρές ευκαιρίες της ομάδας. Αυτή την φορά το γκολ άργησε να έρθει, στο 72 με ένα σουτ από τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, που ήρθε από τον πάγκο, για να δώσει λύση και την έδωσε.

Σουτ και τρίποντο και η ομάδα πάει με έξι νίκες και μία ισοπαλία στα ντέρμπι, όχι για να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και για να πάρει βαθμούς και θα πάρει.

Η θετική αύρα που έχει η ομάδα, η πολύ καλή δουλειά των Δώνη, Νταμπίζα, η οικονομική σταθερότητα μέχρι τώρα, το τρομερό δέσιμο των παικτών με τον κόσμο και το πάρτι, που γίνεται μετά από κάθε νίκη στο ΟΑΚΑ δείχνουν, ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει και άλλο πιο ψηλά. Όπως είχε προβλέψει από το καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης, που σωστά το τόνισε χθες.

Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια!
Γκρέμισε σε τρεις μήνες, ότι έχτιζε δύο χρόνια! 1.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλοκαίρι και όταν όλοι μετά τις ήττες στα φιλικά έβλεπαν την ….καταστροφή να έρχεται ο Δώνης ήταν ήσυχος και έλεγε. «Η ομάδα θα είναι πολύ καλή στα επίσημα δεν την φοβάμαι». Και φυσικά ο Δώνης από την αρχή είχε στόχο την έξοδο της ομάδας σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη(για να σβήσει την ποινή, η για να παίξει αν γίνει κανένα θαύμα, πληρωθούν όλα τα χρέη και η UEFA κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού), κάτι που τώρα φαίνεται από όλους εφικτό στην αρχή της σεζόν, οι περισσότεροι θα γέλαγαν μόλις το άκουγαν.

Το καλό νέο είναι, ότι ο Παναθηναϊκός πάει στα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό με καλή ψυχολογία και με τους παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση. Με τον Πανιώνιο ήταν εξαιρετικός ο Κουρμπέλης, για άλλο ένα παιχνίδι αλώνισε όλο το γήπεδο ο Μπουζούκης, κεφάτος και επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα ο Χατζηγιοβάνης και ουσιαστικός ο Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι αήττητος και για να τον κερδίσει κάποιος θα πρέπει να φτύσει …αίμα. Και όποιος από τους τρεις αντιπάλους ,που ακολουθούν δεν προσέξει ……κακό δικό του!

Το πιο σημαντικό από όλα είναι, ότι αυτή την ομάδα γουστάρεις να την βλέπεις. Την ερωτεύεσαι . Και είναι μία ομάδα, που κερδίζει τον θαυμασμό και από τους αντιπάλους, πράγμα καθόλου εύκολο….

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.