ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νέα νίκη για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Pre League σημείωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 3-0 σετ του Πανιωνίου.

Νέα νίκη για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Pre League σημείωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 3-0 σετ του Πανιωνίου.

Το  «τριφύλλι» ικανοποίησε τους 300 περίπου   οπαδούς  του  με την εμφάνιση που πραγματοποίησε και νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο με 3-0 σετ (25-14, 25-9, 25-22).

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και πήρε από νωρίς προβάδισμα 5-0 και 10-4 στη συνέχεια.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινες» κράτησαν πατημένο το πόδι στο… γκάζι μέχρι το τέλος του σετ και το κατέκτησαν εύκολα με 25-14.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ για τον ΠΑΟ που έφτασε άνετα στην κατάκτηση του σετ αφού ήταν μπροστά με 17-7 και τελικά το κατέκτησε με 25-9

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟ συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση από τον αντίπαλο του και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ μέχρι περίπου  τα μισά(15-13). Ωστόσο στη συνέχεια το «τριφύλλι»  είχε την ουσία στα κρίσιμα σημεία και κατέκτησε το σετ με 25-22.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καμπερίδης): Κουντουρά, 4 (2/2 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Νούσια 7 (7/17 επ., 67% υπ.), Κοσμά 16 (13/24 επ., 3 άσσοι, 44% υπ.), Τσιάκουλα 4 (3 άσσοι, 1 μπλοκ), Οικονομίδου 13 (11/23 επ., 2 άσσοι), Κελεσίδη 7 (3/6 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ) / Ρόγκα (λ, 63% υπ.), Κονοπάτσκα.

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θεοδωρόπουλος): Κυπαρίσση 5 (3/5επ., 2 μπλοκ), Μικρουδάκη 8 (8/24 επ., 32% υπ.), Οικονομάκη 5 (5/17 επ.), Φλιάκου 2 (1/1 επ., 1 άσσος), Θεοχάρη 4 (4/7 επ.), Παυλοπούλου / Μαθιουδάκη (λ, 45% υπ.), Πετρακάκη, Κόνιαρη 1 (1/11 επ., 28% υπ.).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης είπε στο www.panathinaikos1908.gr  «Σήμερα είχαμε μια πολύ καλή εικόνα, ειδικά στα δύο πρώτα σετ.  Ήμασταν καλά σε υποδοχή, μπλοκ και σερβίς και φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και πλέον ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Άρτεμις στον Κορυδαλλό και  θέλουμε μία ακόμα καθαρή νίκη».

Στο ίδιο μήκος ήταν και τα λεγόμενα της Ιλιόνης Κελεσίδη που επισήμανε «Ήταν ένα παιχνίδι που το κάναμε εμείς εύκολο με την εμφάνιση μας.  Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και αυτό  φαίνεται και μέσα από τους αγώνες. Θέλουμε να συνεχίσουμε με ανάλογο ρυθμό και στα επόμενα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...