Ο Σωτήρης Πανταλέων εξήγησε ποιος πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Καλή εμφάνιση είχαμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια όπως με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θέλαμε πολύ το τρίποντο και το δείξαμε. Στο τρίτο σετ είχαμε μια δυσκολία αλλά πήραμε κάποιες φάσεις που μας βοήθησαν στη νίκη. Ευτυχώς γιατί είχαμε και πέρσι μια κακή παράδοση όταν δε τελειώναμε παιχνίδια ενώ μπορούσαμε».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν δύσκολη η μέρα και ώρα. Και πέρσι που η ομάδα πάλευε για τη σωτηρία της δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την παρουσία του κόσμου. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος. Γι’ αυτό και οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν.

Για τη νέα σελίδα στον Ερασιτέχνη: «Σίγουρα η υγεία επιστρέφει στον ερασιτέχνη. Φέτος έχει ξεκινήσει μια διαδικασία μέσω της διοίκησης Γιαννακόπουλου που έχει αναλάβει τον Ερασιτέχνη για να γίνει λίγο καλύτερη η κατάσταση όσον αφορά τα οικονομικά. Αν μέσα σε αυτόν τον χρόνο ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να εξαφανίσει τα χρέη του είναι σα να έχει πάρει 20 πρωταθλήματα. Θα είναι ευχής έργο να είναι οι ομάδες καθαρές από χρέη. Όποιος αγαπάει τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί παρά να αισθάνεται χαρά να βλέπει τις ομάδες να κάνουν βήματα μπροστά»