ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ψάχνει αντίδραση σε εβδομάδα γεμάτη ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ οφείλει να αφήσει πίσω του όσα έγιναν στο Sinan Erdem και να προχωρήσει με διαφορετικό πρόσωπο, καθώς ακολουθεί κρίσιμη εβδομάδα με τρία μεγάλα ματς σε Euroleague και Basket League.

Ψάχνει αντίδραση σε εβδομάδα γεμάτη ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνώρισε βαριά ήττα από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία με 78-62, έχοντας αργήσει χαρακτηριστικά να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού. Η ήττα αυτή «πλήγωσε» τον εγωισμό των «πρασίνων», οι οποίοι καλούνται να αντιδράσουν άμεσα διότι οι επόμενες υποχρεώσεις τους είναι… φωτιά.

Σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά το ματς στην Πόλη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα υποδεχθεί εκ νέου τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, (18/11, 18:00), αυτή τη φορά για την έκτη αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» θέλουν να επανακάμψουν πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη επί των «ερυθρόλευκων» και να πάρουν την απαραίτητη ώθηση ενόψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί στην Euroleague.

Την Τετάρτη (21/11), ο Τσάβι Πασκουάλ θα υποδεχθεί την πρώην ομάδα του (Μπαρτσελόνα) στο ΟΑΚΑ, η οποία φέτος παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (5η θέση με ρεκόρ 5-2), ενώ δύο ημέρες αργότερα, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια στη Βιτόρια (23/11).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπροστά του αρκετό χρόνο ώστε να επεξεργαστεί το τι συνέβη στο ματς με την Εφές, έχοντας ελάχιστες ώρες μπροστά του για να προετοιμαστεί για ένα ακόμη ντέρμπι στην Ελλάδα, το οποίο θα δώσει τη σειρά του σε ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι και σε μια κρίσιμη αναμέτρηση μακριά από το ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.