ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Απαραίτητο το restart, ζητούμενο η νίκη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε (21:00) τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, αναζητώντας τη νίκη η οποία θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην πρώτη οκτάδα.

Απαραίτητο το restart, ζητούμενο η νίκη!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την πρώτη επτάδα αγώνων με τρεις απώλειες, με την τελευταία (στην έδρα της Εφές) να συνδυάζεται από κακή εμφάνιση. Το 4-3, έπειτα από τα χθεσινά αποτελέσματα, έχει φέρει το τριφύλλι στην έβδομη θέση, καθώς φέτος ο ανταγωνισμός για την οκτάδα έχει αυξηθεί αρκετά.

Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα, αλλά και την κακή εμφάνιση στην Τουρκία και με «όπλο» την ψυχολογία που απέκτησαν μετά τη νέα νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και με τη στήριξη του κόσμου τους, θέλουν να καταβάλλουν την αντίσταση της Μπαρτσελόνα (21:00), η οποία φέτος έχει παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, φανερά προς το καλύτερο.

Η αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού είναι επιβεβλημένη και η νίκη θα αποτελέσει το κύριο ζητούμενο, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, με το αμέσως επόμενο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδος να λαμβάνει χώρα στην έδρα της Μπασκόνια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.