ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: «Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά…»

Οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ μετά την ήττα από τη Μπασκόνια.

Λάνγκφορντ: «Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιθ Λάνγκφορντ:

«Τυπικά το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια. Η Μπασκόνια είχε ενέργεια, εμείς όχι στα τελευταία λεπτά. Εκείνο το σουτ δεν θα ε΄χιε νόημα αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο παιχνίδι.

Θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά που χρειάζεται. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει συγκεκριμένα συστήματα. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά για να παίζω για την ομάδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα και στο παρελθόν όταν ήμουν σε άλλες ομα΄δες είχα δει ότι ο Παναθηναϊκός έχανε μεγάλο μέρος της δυναμικότητας του γιατί τον νικούσαμε μακριά από την έδρα του. Τώρα είmαι εδώ για να γίνω μέρος της… λύσης και να κερδίζει η ομάδα εκτός έδρας.

Δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Δεν χρειάζεται πανικός, απλώς να αναλύσουμε τα λάθη μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.