ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η επίθεση στον Τζήλο σχετίζεται 100% με το ποδόσφαιρο»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου το πρωί της Τετάρτης.

«Η επίθεση στον Τζήλο σχετίζεται 100% με το ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, τονίζοντας ότι η εν λόγω ενέργεια σχετίζεται 100% με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση του: «Μίλησα μαζί του. Δεν έχω πλήρη εικόνα. Δεν τον άκουσα σε καλή κατάσταση. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι και στο γόνατο. Τον περίμεναν κουκουλοφόροι και τον χτύπησαν πριν ξεκινήσει για τη δουλειά του, καθώς είναι πολιτικός μηχανικός».

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν δεχόταν απειλές και αν σχετίζεται η επίθεση με το ποδόσφαιρο: «100% σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Είναι αγαπητό πρόσωπο εδώ στη Λάρισα και αφορά το ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη επίθεση. Δεν ξέρω αν το περίμενε ή αν δεχόταν απειλές. Θα πάω και θα μιλήσω μαζί του για να προχωρήσουμε τις μηνύσεις ή άλλο απαιτείται για την υπόθεση. Τώρα θα πάω να τον δω για να διαπιστώσω την κατάστασή του»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.