ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γέμισε με παιδικά χαμόγελα το ΟΑΚΑ στην «Γιορτή του Παιδιού» του Παναθηναϊκού (vid-pics)

Η «πράσινη» Γιορτή του Παιδιού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Γέμισε με παιδικά χαμόγελα το ΟΑΚΑ στην «Γιορτή του Παιδιού» του Παναθηναϊκού (vid-pics)

Η «πράσινη» Γιορτή του Παιδιού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Παιδιού, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (23/12), στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ. Εκατοντάδες μικροί φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες και διασκέδασαν με τις εκπλήξεις που ετοίμασαν για εκείνους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο επίσημος χορηγός της ομάδας, ο ΟΠΑΠ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, από τις 19.00, η ομάδα της παιδικής κερκίδας ΟΠΑΠ προσέφερε στα παιδιά face painting, διαδραστικά παιχνίδια και free style διασκέδαση. Μαζί τους ήταν ο πράσινος Άγιος Βασίλης Mr. Green, καθώς και οι Fan Patrol, οι οποίοι έπαιξαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το «παρών» στη γιορτή έδωσε και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, που έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα στους φιλάθλους πριν την έναρξη του αγώνα.

Παράλληλα, η διεθνούς φήμης σαξοφωνίστρια, Yarden Klayman διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με τις εξαιρετικές της μελωδίες, όπως έκανε άλλωστε και στην αναμέτρηση με την Armani Milan.

Ήταν μια υπέροχη γιορτή σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί καθώς γέμισε με χαμόγελα τα παιδικά πρόσωπα. Γι’ αυτό και ανάλογες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα παιδιά θα επαναληφθούν μέσα στη σεζόν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.