ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Νέα χρονιά με διπλό στον Πειραιά!

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αρχίζει την πορεία της στο νέο έτος από το ΣΕΦ και θέλει να πάρει το πρώτο της διπλό για το 2019, κάνοντας άλμα για την οκτάδα.

Νέα χρονιά με διπλό στον Πειραιά!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάνει… ποδαρικό στο 2019 σε μια έδρα που ξέρει καλά και έχει φύγει αρκετές φορές στο παρελθόν ως θριαμβευτής.

Το πρώτο «πράσινο» ματς του νέου έτους θα γίνει στο ΣΕΦ και την έδρα του Ολυμπιακού (21:00) για την 16η αγωνιστική της Euroleague, με την ομάδα του Πιτίνο να ψάχνει ακόμη ένα διπλό στο Φάληρο, το οποίο θα της δώσει τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός μετρά δύο νίκες κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του, επικρατώντας και στα δύο ματς στο ΟΑΚΑ για την Euroleague και τη Basket League, αναζητώντας σήμερα ακόμη μια επιτυχία, η οποία θα διευρύνει το φετινό σερί του κόντρα στην ομάδα του Μπλατ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 5.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το απόγευμα της Πέμπτης, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το σημερινό ματς, οι «πράσινοι» έλαβαν ψυχολογικό ντοπάρισμα από Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αντιπροσωπεία οπαδών, που ζήτησαν το διπλό στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παππάς «έβγαλε» τη χθεσινή προπόνηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι στην «πράσινη» 12άδα, ενώ αντίθετα ο Λάνγκφορντ παραμένει αμφίβολος, με τις πιθανότητες συμμετοχής του να μην είναι αρκετές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.