ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κιλπάτρικ ή Νάναλι: Αποφασίζει για τη μεταγραφή ο Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση Κιλπάτρικ, αλλά στο «κάδρο» παραμένει και ο Νάναλι, με τον Πιτίνο να παίρνει την τελική απόφαση.

Κιλπάτρικ ή Νάναλι: Αποφασίζει για τη μεταγραφή ο Πιτίνο

Κιλπάτρικ ή Νάναλι; Όλα βρίσκονται στο… χέρι του Ρικ Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά αλλά η υπόθεση δεν έχει γίνει επίσημη, μέσω υπογραφών. Παράλληλα όμως, υπάρχει πρόοδος και στο θέμα του Τζέιμς Νάναλι, που έμεινε πρόσφατα free agent και μπήκε στο «μικροσκόπιο» των «πρασίνων», όταν ο Κιλπάτρικ είχε αρνηθεί την πρώτη προσέγγιση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Κιλπάτρικ και ο Νάναλι αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις παικτών. Αμφότεροι ταιριάζουν στα πλάνα του Πιτίνο, καθείς για διαφορετικούς λόγους, καθώς ο πρώτος έχει τα χαρακτηριστικά του σκόρερ, ενώ ο δεύτερος καλύπτει και τη θέση «3», ωστόσο η τελική απόφαση, η οποία περνά από τον Αμερικανό κόουτς, δεν θα περιλαμβάνει και τους δύο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις επόμενες ώρες, ο Πιτίνο θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά με το ποια περίπτωση εκ των δύο θα προχωρήσει στις υπογραφές, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει κάνει αποτελεσματική προεργασία και με τους δύο παίκτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.