ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Δώσαμε την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις, δεν σταματήσαμε τη μπάλα»

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στη σημερινή ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ζαλγκίρις και στο τι έφταιξε και ήρθε.

Βόβορας: «Δώσαμε την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις, δεν σταματήσαμε τη μπάλα»

Ο Γιώργος Βόβορας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Σκοράραμε 18 πόντους από αιφνιδιασμό χάρη στην άμυνά μας αλλά και από επιθετικά ριμπάουντ. Στο τρίτο δεκάλεπτο αυτό που είπαμε ήταν ότι η Ζάλγικιρς θα προσπαθούσε να πιέσει και θα έπρεπε να είμστε επιθετικοί στα πρώτα λεπτά. Κάναμε εύκολα λάθη και τονώσαμε την αυτοπεπόίθηση της Ζαλγκίρις. Τους δώσαμε την ευκαιρτία και δεν σταματήσαμε την μπάλα στα πλαϊνά πικ εν ρολ. Αν θες να κερδίσεις εκτός έδρας δεν πρέπει να κάνεις τέτοια πράγματα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πρόβλημα στο 5 εναντίον 5: «Στο δεύτερο ημίχρονο που άλλαξε η τακτική της Ζαλγκίρις στα πικ εν ρολ άλλαξαν τα πράγματα. Δεν είχαμε καλό διάβασμα και είχαμε πολλές κακές επιλογές. Δεν διαβάσαμε τη φάση και δεν μπορούσαμε μέσα από το μις ματς να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι».

Για την πίεση στην βαθμολογία: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε νίκες εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συνεπεις στην τακτική για 40 λεπτά. Δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες, που για εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο με τξην εικόνα πυο είχαμε στο πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου. Είναι ξεκάθαρο πως ο νέας προπονητής περνά τη φιλοσοφία του, αλλά τώρα έχουμε ένα οριακό παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να φανούμε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.