ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Πέιν στο Τελ Αβίβ!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ την Τετάρτη, με τον Άντριαν Πέιν στην αποστολή του, αλλά χωρίς τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Πέιν στο Τελ Αβίβ!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο για το Τελ Αβίβ και σήμερα προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται με θλάση στο μηρό. Από την άλλη κανονικά την αποστολή θα ακολουθήσει ο Άντριαν Πέιν, ο οποίος φαίνεται πανέτοιμος να βοήθησει την ομάδα.

Επίσης  οι Ματ Λοτζέσκι και Στεφάν Λάσμε, που δεν ταξίδεψαν στην Λήμνο για το ματς με τον Ήφαιστο, προπονήθηκαν κανονικά και θα δώσουν το παρών στο Τελ Αβίβ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Η αναμέτρηση της Πέμπτης είναι πολύ σημαντική, μιας και αν το «τριφύλλι» χάσει οι πιθανότητες για να μπει στην οκτάδα, μειώνονται αρκετά. Από την άλλη αν πάρει την νίκη μπαίνει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Το σημαντικότερο όμως απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να… σπάσει την κατάρα των εκτός έδρας αγώνων.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.