Η Παναθηναϊκή Συμμαχία τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που προέκυψε στο Παναθηναϊκός-Λαμία. Η Συμμαχία καλεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει ένσταση, διεκδικώντας το έννομο δικαίωμά της.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία αναφέρει τα εξής:

«Η άρνηση του διαιτητή Παπαπέτρου λόγω άγνοιας (; ) των κανονισμών να επιτρέψει 4η αλλαγή στην παράταση δημιουργεί τη δυνατότητα επανάληψης του αγώνα με τη Λαμία, με την προϋπόθεση ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει σχετική ένσταση.

Η δική μας θέση είναι η εφαρμογή των κανονισμών για όλους και η ισονομία και όχι η επιλεκτική εφαρμογή τους σε βάρος μόνο του Παναθηναϊκού, όπως γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια. Για το λόγο αυτό καλούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει άμεσα την ένσταση, χωρίς περιττές “ευγένειες” και “fair play”, τα οποία όλως περιέργως ενεργοποιούνται μόνο όταν είναι να λειτουργήσουν σε βάρος της ομάδας και ουδέποτε όταν είναι να την ωφελήσουν.

Η οποιαδήποτε ολιγωρία θα ισοδυναμεί με ηθελημένο έγκλημα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και σε βάρος της προσπάθειας των παικτών και του προπονητή μας. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ, όπως επανειλημμένα γίνεται ως τώρα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου