ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Θέλαμε πολύ αυτό το ματς»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο κίνητρο που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης στο Αγρίνιο.

Δώνης: «Θέλαμε πολύ αυτό το ματς»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την κακή ψυχολογία που είχε η ομάδα, αλλά και τη δίψα της να κατακτήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε κακή ψυχολογία. Τις τελευταίες15 μέρες συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα. Το θέλαμε πολύ και τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλή οργάνωση σε όλο το ματς. Δεν δείξαμε κάτι ιδιαίτερο με την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν δεχτήκαμε και φάσεις. Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.