ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κι όμως! Ο Καλάθης δεν έγινε… MVP

Ο Νικ Καλάθης ήταν... διαστημικός κόντρα στην Εφές, όμως δεν κατάφερε να αναδειχθεί ΜVP της 21ης αγωνιστικής.

Κι όμως! Ο Καλάθης δεν έγινε... MVP

Ο Νικ Καλάθης ήταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ο 29χρονος ομογενής γκαρντ τελείωσε το ματς με 20 πόντους, 13 ασίστ και 8 ριμπάουντ, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε υπερπολύτιμη νίκη με 88-75.

Θα περίμενε κανείς πως οι 35 πόντοι που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης θα έφταναν και θα περίσσευαν ώστε να τον αναδείξουν MVP της 21ης αγωνιστικής. Ωστόσο ο Νικ βγήκε… δεύτερος. Μπροστά του τερμάτισε ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ, ο οποίος «έσπασε» επίσης τα κοντέρ στη Euroleague, συγκεντρώνοντας τρεις παραπάνω πόντους.

Ο Ντε Κολό (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 λάθη και 7 κερδισμένα φάουλ) συγκέντρωσε 38 βαθμούς στη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ. Ο δε Καλάθης (20 πόντοι, 13 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 5 λάθη και 5 κερδισμένα φάουλ) έφτασε τους 35, χάνοντας στο… νήμα τον άτυπο τίτλο του MVP της αγωνιστικής.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.