ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O μήνας της κρίσης στον Παναθηναϊκό για την άδεια

Μήνας εξελίξεων ο Μάρτιος στο «τριφύλλι» που μετρά αντίστροφα για να τακτοποιήσει έγκαιρα όλες τις οικονομικές του εκκρεμότητες και να εξασφαλίσει την άδεια για την επόμενη σεζόν.

O μήνας της κρίσης στον Παναθηναϊκό για την άδεια

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και οι εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσει είναι ουκ ολίγες. Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο να καταθέσουν τον φάκελό τους μέχρι την Δευτέρα 1η Απριλίου.

Τα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, κυρίως οικονομικής φύσεως, είναι αρκετά και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται επί ποδός. Στόχος φυσικά να αποφευχθούν τα περσινά και η ομάδα να μπορεί να κάνει μεταγραφές ώστε να μην αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα με περιορισμό στις μεταγραφές και αφαίρεση βαθμών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.