ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο η απόφαση για την αναβολή στο ντέρμπι!

Η ΔΕΑΒ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από την αστυνομία και έτσι πέταξε το... μπαλάκι αλλού. Αύριο η απόφαση.

Αύριο η απόφαση για την αναβολή στο ντέρμπι!

Ο ΕΣΑΚΕ είχε απαντήσει αρνητικά στο αίτημα της αστυνομίας, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος των «αιωνίων» στην Euroleague και την Τρίτη (12/3) η ΔΕΑΒ συνεδρίασε, έχοντας ως προσανατολισμό της πρόταση αναβολής του αγώνα, υπό τον φόβο επεισοδίων στο ΣΕΦ.

Η ΔΕΑΒ παρότι συνεδρίασε σήμερα, απόφαση δεν βγήκε. Για την ακρίβεια η ΔΕΑΒ πέταξε το… μπαλάκι στην αστυνομία, από την οποία ζήτησε να της υποδείξει ποιο από τα δύο ντέρμπι (το μπασκετικό ή το ποδοσφαιρικό) πρέπει να γίνει κανονικά την Κυριακή.

Επιπρόσθετα, ο εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι το ντέρμπι δεν μπορεί να αλλάξει η μέρα, μιας και ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω Euroleague.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο εκπρόσωπος της Superleague απάντησε ότι ούτε το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μπορεί να αλλάξει, μιας και θα υπάρξουν κυρώσεις από NOVA και ΕΡΤ.

Έτσι, η αστυνομία αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση την Τετάρτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.