Εφυγε από το ΣΕΦ η Μπάγερν Μονάχου γιατί δεν είχε ζεστό νερό για ντουζ!
Στο ξενοδοχείο έκαναν μπάνιο οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς στα αποδυτήρια του ΣΕΦ δεν υπήρχε ζεστό νερό.
Στο ξενοδοχείο έκαναν μπάνιο οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς στα αποδυτήρια του ΣΕΦ δεν υπήρχε ζεστό νερό.
Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί υποστήριξαν ότι δεν είχε ζεστό νερό στα αποδυτήρια και έτσι μάζεψαν τα πράγματά τους αμέσως και αποχώρησαν για το ξενοδοχείο.
Από την άλλη, όμως, οι άνθρωποι του γηπέδου είπαν στους Γερμανούς πως δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και πως απλώς το ζεστό νερό αργούσε να έρθει.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox