ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Πρέπει να νικήσουμε – Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα.

Πιτίνο: «Πρέπει να νικήσουμε - Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα.

«Η Ρεάλ είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα της λίγκας και η τρίτη στο επιθετικό κομμάτι. Είναι εξαιρετική σε όλες τις πλευρές του παρκέ, έχουν μέγεθος, μπορούν να σουτάρουν. Έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν το παιχνίδι. Πρέπει να τους νικήσουμε, είμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε όσα κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι πνευματικά», είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε αναφορικά με την πρόκριση του «τριφυλλιού» στα πλέι όφ:

«Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Ήταν πιθανό, αλλά η βελτίωση και η ψυχολογία μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου. Πιστεύω πολύ στην θετική σκέψη και στο ότι “μπορούμε να κάνουμε τα πάντα”. Αυτό κυριάρχησε στη σκέψη μου και εδώ, όταν είδα το πρόγραμμα και όταν είχαμε μόνο μία εκτός έδρας νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.