ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δριμύ κατηγορώ από Μιχαλαριά για τα εμετικά πανό του ΣΕΦ!

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, τοποθετήθηκε σχετικά με τα εμετικά πανό του ΣΕΦ για τον Μιχάλη Φιλόπουλο, στρέφοντας τα πυρά του κατά του Ερασιτέχνη.

Δριμύ κατηγορώ από Μιχαλαριά για τα εμετικά πανό του ΣΕΦ!

Τα δύο πανό που αναρτήθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Παρασκευής είχαν ως αποδέκτη τον οπαδό του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Λαυρίου.

Μόνο με την λέξη ντροπή  μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη εχθές στο ΣΕΦ. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξέφρασε δριμύ κατηγορώ για το γεγονός αυτό, στρέφοντας τα… πυρά του κατά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο άλλοτε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με ποστ του στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν είναι υπεύθυνοι μόνο αυτοί που σήκωσαν τα πανό σήμερα. Υπεύθυνοι είναι όλοι οι δημοσιογράφοι που αποθεώνουν τις «επιτυχίες» του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, όλοι οι χορηγοί του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, όλοι οι αθλητικοί παράγοντες που απονέμουν κύπελλα και συγχαίρουν τον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ αλλά και όλοι οι πολιτικοί που συγχαίρουν και φιλοξενούν (στο προεδρικό Μέγαρο πχ) τον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ για τις «επιτυχίες» του. Τέλος υπεύθυνοι είναι και όλοι όσοι δεν ήταν σήμερα στις θύρες οργανωμένων στο ΣΕΦ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.