ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Περιμένει άλλες τρεις ομάδες για τη σεζόν 2019/20

Ο χάρτης της νέας Euroleague συμπληρώνεται σιγά σιγά, με τρία "κομμάτια" να απομένουν για την ολοκλήρωσή του.

Euroleague: Περιμένει άλλες τρεις ομάδες για τη σεζόν 2019/20

Ως γνωστόν, η νέα σεζόν θα βρει τη Euroleague με 18 ομάδες να παλεύουν για τα οκτώ εισιτήρια των πλέι οφ και στη συνέχεια τη συμμετοχή τους στο Final 4.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε χθες της Μπουντούτσνοστ στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και εξασφάλισε το 15ο εισιτήριο για τη νέα Euroleague. Πλέον, απομένουν άλλες τρεις θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν από την ομάδα που θα καταλάβει την καλύτερη θέση στη VTB (Εάν είναι η ΤΣΣΚΑ τότε το χρίσμα θα πάει στην αμέσως επόμενη, καθώς η ομάδα του Ιτούδη έχει εγγυημένο συμβόλαιο), από την ομάδα που θα πάρει την καλύτερη θέση στη Γερμανία (πλην Μπάγερν που έχει κι αυτή εγγυημένο συμβόλαιο) αλλά και από μία wild card.

Η wild card θα δοθεί από τη Euroleague και σίγουρα δεν θα πάει προς Ισπανία μεριά, καθώς έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις εκεί…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Euroleague: Οι 15 ομάδες που θα παίξουν του χρόνου

Παναθηναϊκός

Αρμάνι Μιλάνο

Αναντόλου Έφες

Ζαλγκίρις Κάουνας

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπαρτσελόνα

Μπασκόνια

Ολυμπιακός

Ρεάλ Μαδρίτης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φενέρμπαχτσε

Ερυθρός Αστέρας

Βαλένθια (κάτοχος EuroCup)

Βιλερμπάν (wild card)

Μπάγερν Μονάχου (wild card)

Τα τρία εισιτήρια που απομένουν για τη νέα Euroleague

Πρωταθλήτρια VTB League

Πρωταθλήτρια Γερμανίας

Μία ακόμη wild card

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.