ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέρος του προγράμματος ο Λεκαβίτσιους, κανονικά ο Βουγιούκας

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Βουγιούκας - Καλαϊτζάκης γυμνάστηκαν κανονικά.

Μέρος του προγράμματος ο Λεκαβίτσιους, κανονικά ο Βουγιούκας

Πήραν τις ανάσες τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι απόλαυσαν το ρεπό τους την Τρίτη, έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Οι “πράσινοι” επέστρεψαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική ευθεία των πλέι οφ.

Ο Ρικ Πιτίνο είδε τον Λούκας Λεκαβίτσιους να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, με τον Λιθουανό να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Αντίθετα, οι Γιώργος Καλαϊτζάκης και Ίαν Βουγιούκας “έβγαλαν” όλο το σημερινό πρόγραμμα δίχως προβλήματα. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του αποψινού ματς στην Πάτρα (Προμηθέας – ΑΕΚ) για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ματς με φόντο την κούπα του πρωταθλητή. Σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την “Ένωση”, ενώ εάν νικήσουν οι γηπεδούχοι, τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.